Hoveniersbedrijf Vijzel

Vijzel Stratenmakers

★★★★★
Op basis van 39 beoordelingen

Hoveniersbedrijf Vijzel heeft jarenlange ervaring in het vak, ruim 20 jaar. Het is soms erg moeilijk om de juiste betegeling te kiezen voor uw tuin. Er zijn namelijk erg veel soorten betegeling. Onze medewerkers zullen u informatie en advies geven, zo kunt u een goede keuze maken. Heeft u andere vragen? Onze medewerkers zijn u altijd van dienst.

Meer bedrijven uit Overijssel

Stratenmaker Overijssel

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Wilt u graag uw terras opnieuw bestraten en wilt u graag tips over het voorbereiden van de ondergrond? Of bent u op zoek naar een stratenmaker die u kan adviseren over het leggen van tuintegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met menig stratenmaker uit Overijssel, die u van advies kan dienen of praktische ondersteuning biedt bij de bestrating van tuin, terras en oprit. Wij helpen u bovendien graag bij het leggen van sierbestrating. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Bestrating aansluitend bij ieder budget

Veel van onze klanten uit Overijssel verwachten dat het vaak veel geld kost om het erf opnieuw te bestraten of in de tuin enkele tuinpaadjes te leggen. Het is echter mogelijk om aanzienlijk te besparen op de bestrating. Dit kan onder andere met uw keuze voor het materiaal, bij menig stratenmaker is het bijvoorbeeld een optie om een restpartij op te kopen. Daarnaast kunt u bij ons het aanbod van diverse stratenmakers uit de regio met elkaar te vergelijken. Het is hierdoor mogelijk om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke investering. Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan het webformulier in.

Tuin bestraten

Het bestraten van de tuin leidt vaak tot beelden van een volledig betegelde tuin. Dit is echter niet nodig. Bij de bestrating van de tuin kan onder andere gekozen worden voor sierbestrating, waarbij er op strategische plekken een paadje wordt aangelegd met kiezels of grind. Daarnaast biedt elke stratenmaker uit ons netwerk ook speciale tuintegels aan. Wilt u wel de hele tuin van tuintegels of grind voorzien? Laat u dan goed informeren over de noodzakelijke voorbereidingen zoals een zeil over de ondergrond.

Tuin bestraten Overijssel
Oprit bestraten Overijssel

Oprit

Onze stratenmakers worden in Overijssel het meest ingezet voor de bestrating van oprijlanen. Het bestraten van de oprit is een klus die veel voorbereiding vraagt, en welke nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Zo is het van belang dat de oprit altijd een klein beetje afloopt naar het straatniveau, om zo de afwatering te garanderen. Daarnaast moet ook de goed gestampt zijn, om te voorkomen dat de klinkers na verloop van tijd verzakken. Een stratenmaker uit ons netwerk informeert graag over de opties en prijzen.

Sierbestrating

Sierbestrating is een term die veelvuldig wordt ingezet door bestrating experts. Onder sierbestrating vallen verschillende producten. U kunt hierbij onder andere denken aan grind en kiezels, maar ook terras- en tuintegels vallen onder het begrip sierbestrating. Wilt u graag de sfeer van het terras of de tuin veranderen, dan is er met sierbestrating heel wat te bereiken. Wij maken bijvoorbeeld terrassen in mediterraanse sferen of juist naar de stijl van de traditionele Engelse tuinen. De stijl en sfeer is volledig afhankelijk van uw wensen.

Terrastegels leggen

Zoals gezegd vallen terrastegels ook onder de sierbestrating. Terrastegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Daarnaast is ook het materiaal waarvan de terrastegels zijn gemaakt variabel. Wij bieden onder andere terrastegels aan van klei en keramiek, maar ook natuursteen is een veelvuldig toegepast materiaal. Deze laatste variant brengt hogere kosten met zich mee, maar daarbij ook een hogere kwaliteit en langere levensduur. Wilt u graag voorbeelden ontvangen van terrastegels? Een stratenmaker uit Overijssel helpt u graag met het maken van een keuze.

Tuintegels leggen

Wie graag de tuin wil aanpassen, kan ervoor kiezen om tuintegels te leggen. Het leggen van tuintegels is niet heel ingewikkeld, omdat die weinig voorbereiding vereisen. Kijk bij het leggen van de bestrating wel altijd naar de voorwaarden die aan het materiaal worden meegegeven. Hebt u liever wel de hulp van een erkend stratenmaker uit Overijssel? Vul dan vandaag nog het contactformulier in, en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe. Uw bestrating is bij ons gegarandeerd in goede handen!

Terrastegels leggen Overijssel
Kleiklinkers Overijssel

Soorten bestrating

Wie op zoek gaat naar stenen voor het bestraten van de oprit of het aanleggen van een tuinpad, zal erachter komen dat het aanbod aan bestrating materialen zeer groot is. Over het algemeen wordt hierbij een onderscheid gemaakt tussen stenen en tegels. Stenen worden ingezet voor het bestraten van een oprit of parkeerplaats, terwijl tegels geschikt zijn voor de bestrating van terrassen en tuinen. De meest toegepaste soort stenen zijn klinkers: deze vorm van bestrating kan veel gewicht dragen en raakt niet snel beschadigd.

Koppelstones

Koppelstones zijn unieke stenen die in Nederland niet heel bekend zijn, vaak worden de koppelstones verward met kinderkopjes, doordat ze vergelijkbare afmetingen hebben. Koppelstones zijn echter veel meer geschikt als bestrating, doordat het oppervlak egaal is. Koppelstones hebben over het algemeen een afmeting van 10x10x6 centimeter en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wilt u graag besparen op het bestraten van uw oprit of erf? Kies er dan voor om de stenen te kopen als restpartij. Dit kan de helft schelen in de uiteindelijke prijs.

Waaltjes

Een andere klinkersoort die wij hier graag onder uw aandacht brengen zijn waaltjes. Deze klinkers, ook wel bekend staand als waalformaten of vijfduimers, kennen een grote populariteit in Overijssel. Dit komt doordat de waaltjes zeer smalle klinkers zijn met een standaard breedte van 5 centimeter. Dankzij dit smalle formaat lijkt een oprit met waaltjes al snel eleganter dan wanneer wij deze bestraten met standaard klinkers. Wilt u de waaltjes gebruiken voor de bestrating van een oppervlak? Ga dan uit van 100 waalformaten per vierkante meter.

Klinkers

Wanneer u klinkers wilt aanschaffen voor het bestraten van de oprit of het creëren van een parkeerplaats bij uw woning in Overijssel, dan hebt u de keus uit kleiklinkers en betonklinkers. Beide soorten kennen een lange levensduur en zijn goed bestand tegen de invloed van weer en wind. Het is afhankelijk van uw wensen voor uitstraling voor welke variant u het beste kunt kiezen. Kies daarnaast uit nieuw gebakken en oud gebakken klinkers. De laatste variant biedt een traditioneel resultaat met kleurschakeringen in het materiaal.

Vakkundig en scherp geprijsd

Wie kiest voor de inzet van een stratenmaker uit ons netwerk, weet zeker dat hij profiteert van aantrekkelijke tarieven voor de bestratingswerkzaamheden. Dit komt doordat het bij ons mogelijk is de aanbiedingen van menig stratenmaker bij u uit de regio met elkaar te vergelijken. Wij garanderen bovendien dat elke stratenmaker uit ons netwerk een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied en uitstekend is gediplomeerd. Wilt u graag weten wat de prijzen worden voor het bestraten van uw terras? Aarzel dan niet om uw wensen op ons contactformulier in te vullen. Wij sturen u met alle plezier enkele vrijblijvende offertes toe.

Vergelijk stratenmakers uit Overijssel

Wij hebben al aangegeven dat het mogelijk is om stratenmakers bij u uit de buurt met elkaar te vergelijken. Dit kan heel eenvoudig op basis van de prijs en het aanbod dat men u toestuurt in een offerte op maat. De vergelijking van offertes vraagt echter nog wel enige nauwkeurigheid. U moet namelijk goed kijken naar de diensten die bij de prijs zijn ingesloten. Houdt bovendien rekening met eventuele extra kosten voor de levering van materiaal of het verwijderen van oude stenen en het recyclen van zand. Voor welke stratenmaker uit Overijssel u ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp!

Stratenmaker offerte Overijssel
Stratenmaker Overijssel

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.