Stoeldraaijer Bestrating

Stoeldraaijer Bestrating

Stoeldraaijer Stratenmakers

★★★★
Op basis van 41 beoordelingen

Stoeldraaijer Bestrating garandeert u kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Wij zijn al ruim 15 jaar actief op het gebied van bestraten. Wij weten u daarom het beste advies te geven hierover en kunnen u helpen bij het ontwerp. Onze medewerkers staan altijd snel voor uw deur om u van dienst te zijn en als u vragen heeft staan wij u graag te woord.

Meer bedrijven uit Leiden

Stratenmaker Leiden

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Als u bent uitgekeken op het aanzicht van uw tuin, dat kan het veranderen van de sierbestrating uitkomst bieden. Een stratenmaker kan u voorzien van advies met betrekking tot het veranderen van de bestrating van uw tuin. Ze hebben jarenlange ervaring met verschillende tuinen van variërende oppervlakten. Zo weet u zeker dat de bestrating wordt uitgevoerd door professionals. Wij hebben een selectie gemaakt van professionele stratenmakers in Leiden. Vraag offertes aan om het aanbod te vergelijken en bespaar op uw investering. De dienstverlening is gratis en geheel vrijblijvend.

Uw tuin- of oprit bestraten

Een stratenmaker is breed inzetbaar, hij kan uw tuin of oprit opnieuw bestraten, Maar is eveneens geschikt om een parkeerterrein, binnenplaats of entree bij uw bedrijfspand te bestraten. Bij bestrating van een bepaalde oppervlakte komt meer kijken dan u denkt. De ondergrond moet geschikt zijn, de juiste stenen moeten worden gebruikt en alles moet vakkundig worden afgewerkt. Bij een oprit moet u er rekening mee houden dat de stenen ook worden belast met het gewicht van bijvoorbeeld uw auto. Een ding is zeker: Als u op zoek bent naar een goedkope maar kwalitatief goede stratenmaker dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuin bestraten Leiden
Bestraten Leiden

Offerte op basis van uw budget

Veel mensen denken dat een stratenmaker alleen inzetbaar is voor mensen met een grote portemonnee, maar wij maken een offerte op basis van uw budget. Het type steen dat wordt gekozen voor bestraten van de oppervlakte is mede afhankelijk van uw budget. De stenen of tegels variëren aanzienlijk in prijs. Bij ons vindt u altijd een specialist uit (de omgeving van) Leiden die scherpe tarieven hanteert en volwaardige kwaliteit levert.

Sierbestrating

Als u nieuwe sierbestrating wilt laten aanleggen, dan is er ontzettend veel keuze. Diverse kleuren stenen, motieven en ook in de grootte van een steen is keuze. Het is belangrijk dat u goed advies krijgt welke soort bestrating bij de uitstraling van uw voortuin of achtertuin past. De gelieerde stratenmaker uit Leiden voorziet u graag van meer informatie.

Terrastegels leggen

Voordat u het terras kunt renoveren, dient u een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment aan terrastegels van menig stratenmaker uit Leiden. U heeft de keuze uit zowel betontegels als keramische en natuursteen terrastegels. Wilt u een industriële look creëren dan zijn wellicht grasbetontegels een goede optie voor u. Hebt u liever een elegantere uitstraling? Kies dan voor grote natuurstenen terrastegels voor uw terras. De terrastegels die u bij onze vakmannen bestelt zijn gegarandeerd van een hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijk. U kunt dus gegarandeerd lange tijd van uw nieuwe terras genieten. Vraag via het contactformulier vrijblijvend een offerte aan.

Tuintegels leggen

Wie op zoek gaat naar terrastegels zal ook regelmatig de term sierbestrating of tuintegels tegen komen. Tuintegels zijn net anders dan de terrasvariant, al zijn een aantal tegelsoorten hetzelfde. De meeste tuintegels zullen voorzien zijn van een extra beschermende laag aan de onderzijde, om te voorkomen dat onkruid hier invloed op heeft. Daarnaast is het leggen van tuintegels eenvoudiger, doordat de ondergrond minder hoeft te worden voorbereid. Tuintegels kunt u vaak direct op de ondergrond leggen, terwijl de bestrating van het terras egaal moet zijn, en een juiste afwatering dient te hebben. Wij zijn u hierbij met alle plezier van dienst.

Sierbestrating Leiden
Klinkers Leiden

Soorten bestrating

Als u van plan bent uw oprijlaan, parkeerplaats of achtertuin te bestraten, dan zult u ondervinden dat er vele soorten bestrating beschikbaar zijn. Zo bestaat er de standaard bestrating, maar ook sierbestrating en wordt er onderscheid gemaakt tussen klinkers en stenen. Het verschil tussen deze twee is eenvoudig: stenen zijn dikker dan dat ze breed zijn, terwijl tegels vaker lang en plat zijn. Onder de categorie stenen vallen bijvoorbeeld klei- en betonklinkers. Kiest u liever voor sierbestrating om uw tuin mee te bestraten? Dan hebt u de keuze uit verscheidene soorten zoals grind en kiezels. Wij helpen u graag met kiezen!

Koppelstones

Wie zijn oprit wil bestraten met klinkers die een traditionele uitstraling hebben, vindt wellicht koppelstones een aantrekkelijke optie. Koppelstones zijn een fijne keuze voor de bestrating omdat zij relatief prijsvriendelijk en maatvast zijn. Dit betekent dat u altijd precies weet hoeveel koppelstones u nodig hebt, en ze zijn daardoor gemakkelijk te leggen. Koppelstones brengen een authentieke sfeer met zich mee, doordat zij getrommeld zijn. Koppelstones zijn zowel nieuw als in restpartij verkrijgbaar. Vraag onze professionals uit Leiden desgewenst om meer informatie over de aanschaf mogelijkheden en de prijzen die zij voor de verkoop van koppelstones rekenen.

Waaltjes

Een andere steensoort die wij graag onder uw aandacht willen brengen zijn waaltjes. Waaltjes, ook wel klinkers met een waalformaat of vijfduimers genoemd, zijn dunne klinkers. Ze hebben een afmeting van 20 bij 5 centimeter, met een hoogte die varieert tussen de 5 en 8 centimeter. Om uit te rekenen hoeveel waaltjes u nodig heeft voor de bestrating van uw oprijlaan, adviseren wij u om uit te gaan van 100 waalformaten in een vierkante meter. Bij menig stratenmaker uit de regio zijn waaltjes in diverse kleuren verkrijgbaar. Onder andere bonte, genuanceerd rode en zwart/grijze waalformaten zijn een beschikbare optie.

Klinkers

We hebben op deze pagina al veel gesproken over klinkers. Zoals u wellicht weet zijn er zowel betonklinkers als kleiklinkers. Beide varianten hebben een lange levensduur en kunnen zowel een moderne als traditionele uitstraling hebben. Dit is afhankelijk van het bakproces. Oud gebakken klinkers hebben diverse kleurschakeringen doordat de baktechniek van de traditionele houtovens wordt nagebootst. Nieuw gebakken kleiklinkers hebben een egale kleur en bieden daardoor een hele andere aanblik. Wilt u meer weten over de verschillende steen- en klinkersoorten die wij aanbieden in Leiden of hebt u een vraag over de prijzen die wij rekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bestrating bedrijven vergelijken

Bij het aanleggen van nieuwe tuinbestrating wilt u natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn. Wij hebben een selectie gemaakt van stratenmakers in Leiden die scherpe tarieven hanteren voor het bestraten van uw perceel. Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend maximaal 5 offertes aan te vragen zodat u het aanbod in Leiden en omgeving op uw gemak kunt vergelijken.

Stratenmaker Leiden
Bekijk werkgebied in Leiden
 • Leiden-Zuid
 • Dobbewijk-Zuid
 • Noorderkwartier
 • De Kooi
 • Morsdistrict
 • Haagweg-Zuid
 • Stevenshofdistrict
 • Professorenwijk-West
 • Leiden-Noord
 • Fortuinwijk-Noord
 • Merenwijkdistrict
 • Boerhaavedistrict
 • Bos- en Gasthuisdistrict
 • Lage Mors
 • Roodenburgerdistrict
 • Boshuizen
 • Tuinstadwijk
 • Slaaghwijk
 • Leiden-Centrum
 • Hoge Mors

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.