Hoe werkt Kwieq?

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Wij beheren een landelijk netwerk waaraan vele bestratingsbedrijven deelnemen. Deze stratenmakers zijn nauwkeurig geselecteerd, er participeren alleen vakmannen. Via de service die wij aanbieden vergelijkt u deelnemende bedrijven uit uw regio op prijs en kwaliteit. Door de offertes op een rijtje te leggen is het mogelijk om aanzienlijk te besparen op uw investering. Investeren in een sierbestrating of tuinbestrating is nu eenmaal geen alledaagse uitgave. Logischerwijs laat u zich goed informeren. Volg de onderstaande drie stappen.

1. Offertes aanvragen

Door het offerteformulier in te vullen maakt u uw wensen kenbaar bij de stratenmakers uit ons bestand. Het is dus van belang om een duidelijk en concrete aanvraag te doen, zodat er een goede offerte kan worden opgesteld.

2. Vergelijken

Nadat de gelieerde stratenmaker de offerte heeft ontvangen stelt hij een offerte op. Eventueel zal de vakman u adviseren of vragen stellen indien dat nodig is. Luister goed naar het advies dat u gratis krijgt, een vakman weet waar hij op moet letten.

3. Besparen

Nadat u alle offertes heeft ontvangen en een goed inzicht heeft gekregen in de mogelijkheden voor het leggen van een nieuwe bestrating is het tijd om een keuze te maken en te besparen. Dit is niet verplicht, de service is geheel vrijblijvend.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.