Priest Bestrating

J.N. Priest en Zn.

J.N. Priest en Zn. Stratenmakers

★★★★
Op basis van 23 beoordelingen

J.N. Priest en Zn. heeft al ruim 27 jaar ervaring in het vak. Wij hebben 20 medewerkers in dienst en zijn vanaf meerdere plaatsen werkzaam. Heeft u vragen over de soorten bestratingen of wilt u de prijzen graag vergelijken? Via het onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer bedrijven uit Goor

Stratenmaker Goor

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Uw bestrating bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw woning eruit ziet. Verander uw sierbestrating wanneer u het aanzicht van uw woning wilt aanpassen. Meer advies over het bestraten van uw tuin? Schakel dan een stratenmaker in, deze informeert u over de diverse opties. De aan Kwieq gelieerde vakmannen hebben allen ruime ervaring met het bestraten van allerlei oppervlakten waardoor u verzekerd bent van vakmanschap. Wij brengen u in contact met menig stratenmaker uit Goor, aan u om ze vrijblijvend te vergelijken op prijs en kwaliteit. De dienstverlening die wij aanbieden is overigens geheel kosteloos.

Uw tuin- of oprit bestraten

Het is mogelijk om de oprit, tuin, parkeerterrein, entree of binnenplaats van uw woning of bedrijfspand te bestraten. Een stratenmaker biedt uitkomst. Elk oppervlakte heeft een andere aanpak nodig. Het is van belang dat er een passende steen wordt gebruikt en dat de ondergrond goed is. Vervolgens moet alles afgewerkt worden. De bestrating van uw oprijlaan moet veel gewicht kunnen houden. U rijdt er immers op met uw auto. Bij ons vindt u een goedkope stratenmaker uit de regio van Goor die gegarandeerd kwaliteit levert, daar kunt u van op aan.

Tuinbestrating Goor
Oprit bestraten Goor

Offerte op basis van uw budget

U bepaalt zelf hoeveel u uit wilt geven aan bestrating. Geef aan ons door wat uw budget is en wij maken een offerte op. U kunt met ieder budget gebruik maken van onze service. De prijzen van de stenen verschillen per soort, er wordt in samenspraak met u aan de hand van uw budget een keuze gemaakt voor een bepaalde steensoort. Wij hebben menig stratenmaker uit Goor geselecteerd die scherp geprijsd zijn en toch vakwerk leveren.

Sierbestrating

Wanneer u nieuwe sierbestrating wilt heeft u de keus uit vele mogelijkheden. De stenen worden in allerlei patronen, formaten en kleuren geleverd. Laat u adviseren bij uw keuze door een van onze stratenmakers uit Goor, deze kunnen u precies vertellen wat er past bij uw voortuin of achtertuin.

Terrastegels leggen

Wanneer u de achtertuin deels wilt veranderen in een terras, dan zijn er verschillende zaken die u moet doen voordat u de terrastegels kunt leggen. Zo is het ten eerste van belang dat de ondergrond goed voorbereid wordt. Dit betekent het weghalen van gras en groen, het egaliseren van het oppervlak en het zorgen voor een juiste afwatering. Daarnaast dient u een keuze te maken uit het ruime aanbod aan terrastegels dat menig professioneel stratenmaker uit Goor aanbiedt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit natuurstenen terrastegels, keramische tegels en betontegels. Voor welke variant u ook kiest, wij garanderen een duurzame en onderhoudsvriendelijke tegel.

Tuintegels leggen

Het leggen van tuintegels is vergelijkbaar met het plaatsen van terrastegels. Voor tuintegels geldt echter dat hiervoor minder voorbereiding nodig is. De meeste tuintegels kunnen direct op de ondergrond worden geplaatst. Om beschadigingen aan de tuintegel te voorkomen zijn deze vaak voorzien van een beschermende laag, waardoor weer, wind en onkruid geen vat hebben op de tegel. Naast tuintegels is er bij menig stratenmaker uit Goor ook sierbestrating verkrijgbaar. Sierbestrating is uitermate geschikt als materiaal voor het maken van paadjes door de tuin. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Tegels leggen Goor
kleiklinkers Goor

Soorten bestrating

Wie bij een stratenmaker in Goor langs gaat om te kijken naar het assortiment aan bestrating, zal erachter komen dat er vele soorten bestrating zijn. U heeft allereerst de keuze uit tegels of stenen. Tegels worden over het algemeen gebruikt voor het bestraten van terrassen of tuinen, terwijl stenen dienst doen als bestrating van straten en oprijlanen. Stenen kunnen dan ook meer gewicht dragen dan tegels. Hebt u eenmaal voor een variant gekozen, dan hebt u de keuze uit een groot aantal soorten en maten. Zo zijn er diverse klinkers als kleiklinkers en betonklinkers beschikbaar, en worden terras- en tuintegels van verschillende materialen geproduceerd.

Koppelstones

Eén van de steensoorten die menig stratenmaker in het assortiment heeft, zijn koppelstones. Deze steensoort staat in Nederland ook wel bekend als kinderkopjes, alhoewel het niet helemaal hetzelfde is. Net als kinderkopjes zijn koppelstones kleine vierkante stenen, die gebruikt worden voor het bestraten van een straat of oprit. In tegenstelling tot de kinderkopjes zijn koppelstones echter aan de bovenzijde vlak. Dit zorgt er voor dat koppelstones zeer populair zijn. De steensoort is verkrijgbaar in vele kleuren, en kan zowel oud- als nieuw gebakken worden aangeleverd. Het is afhankelijk van uw wensen op het gebied van uitstraling en budget welke variant het beste bij u past.

Waaltjes

Een klinkersoort die wij graag bij u onder de aandacht brengen zijn de waaltjes. Waaltjes kennen we ook onder de namen vijfduimers of waalformaten. Het voordeel van waaltjes is dat deze altijd dezelfde afmeting hebben: 20 centimeter lang, en 5 centimeter breed. De hoogte varieert tussen de 5 en 8 centimeter. U weet dan ook bij waaltjes precies hoeveel u ervan nodig hebt voor het bestraten. Wij gaan er over het algemeen vanuit dat u 100 waaltjes nodig hebt voor de bestrating van één vierkante meter. Via het webformulier bestelt u gemakkelijk en snel de waalformaten bij een stratenmaker uit de regio.

Klinkers

Klinkers worden in Nederland ontzettend veel gebruikt, met name voor het leggen van straten. Klinkers zijn meestal verkrijgbaar in twee soorten: kleiklinkers en betonklinkers. Beide klinkersoorten hebben een lange levensduur en zijn van een grote kwaliteit. Toch zal er door veelvuldig gebruik wel beschadigingen ontstaan aan het oppervlak. Hoewel het tegenwoordig mogelijk is om de klinkers in een egale kleur te bakken, zijn er ook veel mensen die de uitstraling van de traditionele klinkers prefereren. Dergelijke klinkers noemen wij ook wel oud gebakken klinkers. In het bakproces wordt hierbij het effect van de oude houtovens nagebootst, en zullen er kleurschakeringen ontstaan op het oppervlak.

Bestrating bedrijven vergelijken

Bespaar aanzienlijk op uw tuinbestrating door een aantal offertes aan te vragen. Op deze manier vergelijkt u eenvoudig het aanbod van meerdere stratenmakers uit Goor en kunt u de beste aanbiedingen uitzoeken. Wij hebben stratenmakers in ons bestand die bestraten tegen een scherp tarief. De offertes kosten u niets en u zit nergens aan vast.

Stratenmaker Goor
Bekijk werkgebied in Goor
  • Goor-Centrum
  • De Whee
  • Bungalow-wijk
  • Heeckeren
  • Dr. Schaepmanbuurt
  • Gjimink
  • Waterhoek
  • Industriegebied Spechthorst
  • De Meene
  • Industriegebied Kevelhammerhoek

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.