Bos Bestrating

Bos Stratenmakers

Bos Stratenmakers

★★★★★
Op basis van 54 beoordelingen

Bos Stratenmakers heeft al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bestraten. Wilt u ook dat uw voor- of achtertuin wordt bestraat? Onze medewerkers komen stipt op tijd en leveren erg goede kwaliteit. Wij garanderen u dat u altijd tevreden zult zijn met het resultaat? Via het onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen.

Meer bedrijven uit Friesland

Stratenmaker Friesland

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Voor het bestraten van uw tuin of oprit is enige kennis en handigheid vereist. Zo dient u ervoor te zorgen dat de ondergrond op de juiste wijze is geprepareerd, en moet u rekening houden met het verzakken van de stenen. Wilt u er van verzekerd zijn dat de bestrating van uw erf op een uitstekend wijze wordt uitgevoerd? Neem dan eens contact op met een stratenmaker uit de regio Friesland. Een stratenmaker maakt gebruik van erkende technieken en goed gereedschap, en zal ervoor zorgen dat de bestrating (standaard of sierbestrating) snel en vakkundig zal worden afgehandeld. Geef via het contactformulier uw exacte wensen door en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe van een stratenmaker uit uw buurt!

Bestrating aansluitend bij ieder budget

De bestrating van uw oprit of tuin in Friesland kan zeer hoog in prijs oplopen. Dit is onder meer afhankelijk van de keuze voor het soort stenen, het gekozen design, en het te bestraten oppervlak. Bij Stratenmaker Kwieq helpen wij u graag bij het vinden van een bestrating die binnen uw budget valt. Op basis van uw wensen kijken wij wat er mogelijk is met uw maximale bedrag en bieden wij tevens tips voor het besparen van de kosten, bijvoorbeeld door de aanschaf van tweedehands stenen.

Vakkundig en scherp geprijsd

Voor welke stratenmaker uit Friesland u ook kiest, u kiest bij ons voor een vakman die u met raad en daad kan ondersteunen bij het bestraten. Al onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het bestraten van tuin en oprit, en draaien hun hand voor geen enkele klus om. Dit werk doen zij daarbij tegen aantrekkelijke prijzen.

Bestraten Friesland

Tuin bestraten

Hebt u het helemaal gehad met onkruid wieden, of wilt u een groot terras creëren? Overweeg dan om uw tuin te bestraten. Dit kan met sierbestrating, maar ook met grind of standaard stenen. Vraag een stratenmaker uit Friesland om hulp bij het bestraten van de tuin, of voer de klus zelf uit. U heeft hiervoor naast de stenen zelf onder andere de volgende attributen nodig; knielappen, draad en pennen, steekschop, hark, hamer, zaag, trilplaat en gehoorbeschermers.

Oprit leggen Friesland

Oprit

Voor uw oprit zijn er diverse patronen waarin u de bestrating kunt leggen. De meest gebruikelijke is het blokverband. Daarnaast zijn ook het visgraatverband en het elleboogverband zeer populair als patroon voor uw oprit. Een stratenmaker kan u eventueel diverse voorbeelden laten zien. Wilt u de klus zelf afhandelen, besteedt dan aandacht aan hoe u met de sierbestrating omgaat. Schuif de stenen nooit over elkaar, en vervoer maar één tegel per keer in een kruiwagen. Zo voorkomt u krassen.

Sierbestrating

Onder sierbestrating verstaan stratenmakers uit Friesland diverse producten zoals siergrind, zand, kunstgras en standaard tegels. De meeste leveranciers hebben een groot assortiment aan sierbestrating, variërend in kleur, model en materiaal ter beschikking. Vraag eventueel een vakman uit Friesland om tips en hulp bij het maken van de juiste keuze.

Terrastegels leggen

Wanneer uw huidige terrastegels versleten en beschadigd zijn, of als u een deel van de achter- of voortuin wilt betegelen, dan zijn er een aantal stappen die u dient te ondernemen. U dient ten eerste de oude tegels of de huidige beplanting te verwijderen. Daarna is het belangrijk dat u de ondergrond op de juiste wijze voorbereidt. Zo moet er een goede afwatering zijn en is het belangrijk dat de grond egaal ligt. Daarna kunt u de terrastegels (laten) leggen. Het is mogelijk om de klus zelf uit te voeren of hiervoor een erkend stratenmaker uit Friesland in te schakelen. Wij zijn u graag van dienst.

Tuintegels leggen

Naast terrastegels heeft menig stratenmaker ook tuintegels in zijn assortiment. Tuintegels zijn anders dan terrastegels, doordat zij over het algemeen iets beter beschermd zijn tegen de invloeden van weer, wind en de aangroei van planten. Tuintegels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo bestaan er tuintegels van beton, maar ook van natuursteen. Wilt u geen standaard tuintegels of terrastegels leggen? Kijk dan naar de opties voor sierbestrating. Onder sierbestrating vallen vele bestrating alternatieven zoals grind of kiezels. Deze hebben elk hun eigen uitstraling en effect op het tuin- en terrasaanzicht. Een professional uit ons netwerk kan u hierover desgewenst van meer informatie voorzien.

Terras bestraten Friesland
Betonlinkers Friesland

Soorten bestrating

Het bestraten van opritten en terrassen, tuinen en parkeerplaatsen heeft heel wat voeten in aarde. U dient bovendien de juiste keuze te maken voor de bestrating en het materiaal dat u gebruikt. Er zijn vaak vele soorten bestrating verkrijgbaar. Deze zijn echter te verdelen in twee categorieën: stenen en tegels. Hierbij houden wij altijd aan dat tegels het meest geschikt zijn voor het bestraten van het terras en de tuin, terwijl stenen beter gebruik kunnen worden voor het bestraten van oprijlanen en parkeerplaatsen. Dit komt doordat stenen een groter gewicht kunnen dragen. Binnen deze categorieën zijn er vervolgens verschillende varianten beschikbaar.

Koppelstones

Bent u op zoek naar een eenvoudige steensoort waarmee u de oprit snel kunt bestraten en welke een authentieke uitstraling heeft? Wellicht zijn koppelstones dan een goede keus voor u. Koppelstones zijn gemakkelijk en goedkoop te leggen, omdat deze maatvast zijn. Dit betekent dat u weinig aandacht hoeft te besteden aan patronen en maten, en eenvoudig kunt berekenen hoeveel van het materiaal u nodig heeft. Koppelstones zijn meestal 10x10x6 centimeter en verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van antraciet tot bont en genuanceerd rood. Koop de koppelstones nieuw, of in restpartij. Vraag een stratenmaker uit Friesland naar de prijzen en mogelijkheden.

Waaltjes

Waaltjes, ook wel waalformaten of vijfduimers genoemd, zijn klinkers die vaak worden toegepast door onze klanten uit Friesland. Waaltjes hebben een standaard afmeting van 20×5 centimeter met een hoogte die varieert tussen de 5 en 8 centimeter. Wanneer u waaltjes wilt bestellen kunt u dan ook uitgaan van ongeveer 100 stenen per vierkante meter. De waalformaten hebben een traditionele uitstraling mits u deze in de oud gebakken variant aanschaft. De prijzen voor deze steensoort zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de kleur, of er een passende restpartij is, en de hoeveelheid klinkers die u nodig hebt. Wij informeren u met alle plezier.

Klinkers

Klinkers zijn een veel gebruikte steensoort in Nederland, met name voor de bestrating van wegen. Daarnaast kunnen klinkers ook door particulieren ingezet worden voor het leggen van een oprit of het maken van een parkeerplaats. Klinkers zijn bij menig stratenmaker uit Friesland te koop in twee soorten: kleiklinkers en betonklinkers. Beide klinkersoorten vereisen weinig onderhoud, en hebben een lange levensduur. Doordat over de meeste klinkers veel gewicht wordt verplaatst, zal het noodzakelijk zijn deze na verloop van tijd te vervangen. Wilt u graag klinkers leggen voor de bestrating van de oprijlaan? Zorg dan voor een goede ondergrond om verzakking te voorkomen.

Vergelijk stratenmakers uit Friesland

Wilt u weten wat een stratenmaker uit Friesland voor u kan betekenen? Of hebt u vragen over de kosten voor het inschakelen van een stratenmaker voor een bestrating? Vul in het contactformulier uw wensen in en wij sturen u spoedig enkele offertes van stratenmakers uit Friesland. Vergelijk deze op basis van prijs en kwaliteit en kies voor de vakman die bij u past!

Stratenmaker Friesland

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.