Priest Bestrating

J.N. Priest en Zn.

J.N. Priest en Zn. Stratenmakers

★★★★
Op basis van 23 beoordelingen

J.N. Priest en Zn. heeft al ruim 27 jaar ervaring in het vak. Wij hebben 20 medewerkers in dienst en zijn vanaf meerdere plaatsen werkzaam. Heeft u vragen over de soorten bestratingen of wilt u de prijzen graag vergelijken? Via het onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer bedrijven uit Enschede

Stratenmaker Enschede

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Door de bestrating rondom uw woning of bedrijfspand aan te pakken creëert u een frisse en nieuwe uitstraling. Met het bestraten van een oppervlak kunt u veel kanten op. Met verschillende soorten stenen, met verschillende kleuren en motieven is het aanbod enorm breed. Wij hebben een selectie van stratenmakers in Enschede gemaakt. Zij beschikken over de benodigde kennis om het bestraten vakkundig uit te voeren. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van advies met betrekking tot het ontwerp. Vraag direct vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes aan en bespaar aanzienlijk op uw investering.

Bestrating passend bij ieder budget

Dat het bestraten van uw achter- of voortuin, oprit of parkeerplaats per definitie niet duur hoeft te zijn blijkt uit onze selectie. De bestrating specialisten hanteren uiterst scherpe tarieven. Zo is het opnieuw laten bestraten van een oppervlak bijna altijd mogelijk, ongeacht uw budget. Uiteraard bepaalt het bedrag dat u te besteden heeft wel wat de mogelijkheden zijn. De stenen variëren namelijk qua prijs. Bovendien is het tempo waarin men kan bestraten afhankelijk van de steensoort.

Tuin bestraten
Bestrating oprit

Vakkundig en scherp geprijsd

Bij het maken van de selectie hebben wij gelet op de prijs – kwaliteit verhouding en de ervaring die de stratenmaker heeft. Goedkoop hoeft niet per definitie de beste keuze te zijn. Als u nieuwsgierig bent naar de tarieven van een stratenmaker in Enschede, dan kunt u bij ons eenvoudig meerdere offertes aanvragen. Zo valt het aanbod makkelijk te vergelijken.

Sierbestrating

De tuinbestrating rondom uw huis bepaalt de uitstraling van uw tuin en woning. Sierbestrating heeft dus een grote invloed op uw pand. Als u een rustige ambiance wenst, of juist een plek voor uw kinderen wilt creëren in de tuin dan is het gebruik van bepaalde sierbestrating niet aan te raden. Kinderen wilt u uiteraard een veilige geven waar ze veilig kunnen spelen. Uw stratenmaker kan u meer vertellen over welke sierbestrating het meest geschikt is in een dergelijke situatie.

Terrastegels leggen

Wilt u graag een deel van uw achtertuin veranderen in een terras, dan zult u verschillende stappen moeten ondernemen. Ten eerste moet het huidige groen en/of gras worden verwijderd. Daarna zal de ondergrond moeten worden geëgaliseerd, voordat het mogelijk is om de terrastegels te leggen. Het leggen van terrastegels is iets wat u in de meeste gevallen zelf kunt uitvoeren. Kies voor stenen van diverse afmetingen en kleuren om zo een uniek patroon te creëren dat uw terras een fijn uitstraling meegeeft. Wij informeren u met alle plezier over de diverse legverbanden die er mogelijk zijn en de bijbehorende prijzen.

Tuintegels leggen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Enschede de vraag wat het exacte verschil is tussen tuintegels en terrastegels. Dit is een goede vraag. Hoewel tuintegels en terrastegels sterk op elkaar lijken, is de eerste variant vaak voorzien van een extra beschermingslaag om zo te voorkomen dat de tegels beschadigd worden door onkruid. Tuintegels worden meestal niet in grote oppervlakten gelegd, maar als pad door de tuin. Menig stratenmaker uit de regio kan u voorzien van meer informatie over de diverse soorten tuintegels en hoe u deze het beste kunt leggen. Ook sierbestrating kan een goede toevoeging zijn aan de tuin.

Koppelstones Enschede
Waaltjes Enschede

Soorten bestrating

Wanneer u op zoek bent naar bestrating voor uw oprit, tuin of andere delen van het erf, dan hebt u de keuze uit een groot aantal soorten bestrating. We kunnen de bestratingsoorten eerst verdelen in tegels en stenen. Het verschil hiertussen is voornamelijk een vraag van dikte en materiaal, maar ook van de gebruiksmethode. Binnen deze categorieën zijn er verschillende specifieke steensoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleiklinkers, speciale vormen van sierbestrating of waaltjes. Hebt u behoefte aan een overzicht van de bestratingsoorten die onze professionals uit Enschede aanbieden? Vraag dan via het webformulier meer informatie aan of een vrijblijvend prijsoverzicht.

Koppelstones

Wilt u met het bestraten van uw oprit graag een authentieke uitstraling verkrijgen? Overweeg dan om koppelstones te leggen. Koppelstones zijn kleine vierkante of rechthoekige stenen die meestal een afmeting hebben van 14x14x6 centimeter. Daarnaast zijn ze bij onze professionals uit Enschede ook te bestellen in een 21x14x6 cm variant. Koppelstones zijn door middel van trommelen verouderd, en u moet deze leggen met behulp van splitgrind voor het invoegen. Kleuren waarin wij de koppelstones onder andere leveren zijn de kleuren zwart/antraciet, grijs/zwart, brons, rood, Toscaans en Yucatan. Bij de meeste leveranciers moet u de koppelstones per vierkante meter bestellen.

Waaltjes

Een speciale vorm van sierbestrating zijn waaltjes. Waaltjes vallen onder de klinkers, en zijn zeer populair in Nederland. Het voordeel van waaltjes is dat deze klinkers relatief goedkoop zijn, en dat u dankzij de verschillende kleuren waarin zij worden geleverd hiermee een vrolijke of juist strakke uitstraling mee kan geven aan uw parkeerplaats of oprijlaan. De meeste waaltjes hebben een afmeting van 5x20x6 cm, waarbij u ongeveer €22, – per vierkante meter betaalt. Wilt u meer weten over de klinkers in een waalformaat of over andere klinkersoorten? Aarzel dan niet om contact met een stratenmaker uit ons netwerk op te nemen via het contactformulier.

Klinkers

In Nederland worden klinkers het meest toegepast als materiaal voor het bestraten van wegen. Dankzij de traditie van het gebruik van klinkers in de Nederlandse geschiedenis worden er tegenwoordig nog steeds klinkersoorten verkocht die eruit zien als de traditionele stenen. Deze klinkers worden ‘oud’ gebakken. Dit betekent dat er kleurschakeringen ontstaan op de bovenzijde, welke een warme en authentieke sfeer bieden. Wilt u liever meer eenheid aan het oppervlak? Kies dan voor nieuw gebakken klinkers. Deze zijn volgens de nieuwste technieken gebakken en zullen allen dezelfde kleur hebben. Een stratenmaker uit Enschede geeft u desgewenst advies over de verschillen in prijs en kwaliteit.

Vergelijk specialisten uit Enschede

Voordat u een stratenmaker inschakelt, is het belangrijk dat u het aanbod in Enschede vergelijkt. Zo kunt u een goede keuze maken en hoeft u niet onnodig te betalen. Wilt u weten welke opties en prijzen een stratenmaker biedt met betrekking tot bestrating van uw tuin? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend diverse offertes aan bij menig stratenmaker in de omgeving van Enschede.

Stratenmaker Enschede
Bekijk werkgebied in Enschede
 • Voorstad
 • Het Oostrik
 • Diepenveen
 • Karel de Grotelaan
 • Zwolsewijk
 • Rode
 • Zandweerd-Zuid
 • Rivierenwijk
 • Spikvoorde
 • Oranjekwartier
 • Op den Haar
 • Colmschate
 • Schalkhaar
 • Borgele en Platvoet
 • Bathmen
 • Colmschaterenk
 • Keizerslanden
 • Deventer-Centrum

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.