Kracht Bestrating

Kracht Bestrating

Kracht Stratenmakers

★★★★★
Op basis van 48 beoordelingen

Kracht Bestrating is een ervaren bestratingbedrijf. Wij leveren zeer goede kwaliteit. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in:

 • Sierbestratingen
 • Onderhoud en aanleg van tuinen
 • Het ontwerpen hiervan

Meer bedrijven uit Den-haag

Stratenmaker Den Haag

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Een stratenmaker uit Den Haag kan u met raad en daad bij staan bij diverse bestrating klussen. Denk bijvoorbeeld aan het bestraten van uw tuin voor een groter terras, of een sierbestrating van uw oprit in een elleboog- of visgraatverband. Hoewel u het bestraten in veel gevallen ook zelf zou kunnen uitvoeren, dient u hiervoor wel over enige kennis te beschikken. Zo dient u de ondergrond vooraf in te trillen, en moet u rekening houden met slijtage van de stenen. Wilt u zeker weten dat uw oprit of tuin een optimale bestrating krijgt? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en wij sturen u geheel vrijblijvend enkele offertes toe van stratenmakers uit de regio Den Haag.

Bestrating aansluitend bij ieder budget

Een bestrating kan zeer variëren in prijs. Zo is de prijs afhankelijk van het soort stenen waarvoor u kiest, en is eveneens het gekozen design en het oppervlak van invloed. Daarnaast dalen de kosten wanneer u een deel van het bestraten zelf uitvoert, of de sierbestrating aanschaft in tweedehands variant. Bij Stratenmaker Kwieq Den Haag zorgen wij ervoor dat u alleen aanbiedingen krijgt van vakmannen die de klus binnen uw budget kunnen uitvoeren. U bepaalt zelf hoe duur de bestrating wordt, en hoe deze eruit komt te zien.

Vakkundig en scherp geprijsd

Elke stratenmaker uit Den Haag die zich bij ons netwerk heeft aangesloten heeft geruime ervaring met het bestraten van zowel oprit als tuin. De experts maken gebruik van professioneel gereedschap en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw bestrating zo snel en vakkundig mogelijk wordt gelegd. Dit alles natuurlijk in een hoogwaardige kwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen.

Tuin bestraten

Tuin bestraten

Het is steeds gebruikelijker in Nederland om een tuin te bestraten voor het creëren van een groter terras. Men maakt hierbij over het algemeen gebruik van grote stenen of sierstenen in een speciaal design. Een stratenmaker helpt u graag met diverse voorbeelden of praktische ondersteuning.

Oprit bestraten Den Haag

Oprit

De bestrating van uw oprit vraagt enige tijd en handigheid. Voert u de klus zelf uit? Zorg er dan voor dat u vooraf de ondergrond goed heeft ingetrild. Maak hiervoor gebruik van een trilplaat, en vergeet de oorbeschermers niet. Een goede ondergrond voorkomt verzakking.

Sierbestrating

Bij sierbestrating van uw tuin is het van groot belang dat de stenen lang goed blijven in weer en wind. Sommige vormen van sierbestrating hebben echter snel een soort kalkuitslag, doordat het regenwater in de tegels trekt. Dit kunt u voorkomen door te kiezen voor H2O tegels. Dit zijn stenen met een water- en vuilafstotende laag. Hiermee voorkomt u de kalkuitslag, en is het mogelijk de levensduur van uw siertegels te verdubbelen. H2O bestrating is verkrijgbaar in diverse soorten en toplagen: strak, met structuur en met reliëf. Naast tegels zijn er ook andere vormen van sierbestrating. Denk bijvoorbeeld aan zand, grind of kunstgras. Vraag een stratenmaker uit Den Haag naar de kosten en mogelijkheden.

Terrastegels leggen

Het leggen van terrastegels is een klus waar u niet perse de hulp van een erkend stratenmaker nodig hebt. Voordat u de terrastegels kunt leggen zijn er echter wel verschillende zaken waar u aandacht aan moet besteden. Zo is het voorbereiden van de ondergrond zeer belangrijk. U moet deze egaal maken, en ervoor zorgen dat er een juiste afwatering is. Door een goede afwatering voorkomt u het verzakken en verrotten van de terrastegels. Wanneer de ondergrond goed is, dan kan het bestraten beginnen. Houdt altijd rekening met de voegen, en koop ongeveer 1 vierkante meter extra aan tegels om een tekort te voorkomen.

Tuintegels leggen

Wilt u graag door de tuin kunnen lopen, of wilt u vanwege esthetische redenen een paadje door de tuin leggen? Dan zijn er bij de meeste stratenmakers uit Den Haag ook speciale tuintegels te koop. Tuintegels zijn beschikbaar in een groot aantal soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan elegante tuintegels van natuursteen of de meest basis variant: betonnen grastegels. Het voordeel van tuintegels is dat zij goed bestand zijn tegen de invloeden van weer en wind. Wilt u liever tuinpaden met een natuurlijkere uitstraling? Het is ook een optie om sierbestrating als kiezels en grind aan te schaffen. Wij informeren u graag verder.

Sierbestrating Den Haag
Waaltjes Den Haag

Soorten bestrating

Wie gaat bestraten heeft de keus uit vele soorten bestrating. Het grootste onderscheid dat wij hierin maken is het verschil tussen stenen en tegels. Dit is een eenvoudig verschil: tegels zijn plat en vaak wat langer, terwijl stenen een grotere dikte hebben. Tegels worden daarom gebruikt voor het leggen van terrassen en het bestraten van een deel van de tuin, terwijl stenen worden toegepast bij de bestrating van oprijlanen en straten. Stenen kunnen dankzij hun dikte meer gewicht dragen, bijvoorbeeld het gewicht van een auto. Wilt u graag meer weten over de soorten bestrating die wij aanbieden in Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Koppelstones

Koppelstones worden in Nederland nog al eens verward met kinderkopjes. Het zijn echter twee verschillende soorten klinkers. Koppelstones hebben meestal een afmeting van 10x10x6 centimeter. Dit betekent dat het kleine steentjes zijn, die gemakkelijk te leggen zijn door de standaard maat. Koppelstones zijn bovendien verkrijgbaar in vele kleuren. Het is daarom ook volledig afhankelijk van uw wensen voor uitstraling voor welke variant u kiest. Hebt u maar een beperkt budget? Bij menig stratenmaker uit Den Haag zijn koppelstones in restpartij verkrijgbaar. U moet dan denken aan ongeveer €11,- per vierkante meter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag of voorzien u van een prijsindicatie.

Waaltjes

Waaltjes zijn een tweede klinkersoort die wij hier voor u willen uitlichten. Waaltjes zijn ook wel bekend als waalformaten of vijfduimers. Deze laatste term vanwege de standaard afmeting van de waaltjes: 20 bij 5 centimeter. De hoogte varieert tussen de 5 en 8 centimeter. Wanneer u waaltjes wilt gebruiken voor de bestrating van uw oprit of parkeerplaats, dan moet u uitgaan van ongeveer 100 waalformaten per vierkante meter. Deze klinkers zijn smalle dan de gewone klinker. Dit geeft een eleganter en verfijnder effect. U kunt de waaltjes bestellen in vele kleuren zoals antraciet, genuanceerd rood of in een bonte verzameling.

Klinkers

Bent u op zoek naar klinkers voor het bestraten van de oprit of het erf? Dan hebt u de keus uit twee materialen voor de klinkers; wij verkopen betonklinkers en kleiklinkers. Voor welke soort u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen echter garanderen dat al onze klinkers een lange levensduur hebben en van een uitstekende kwaliteit zijn. Daarnaast kunnen onze professionals uit Den Haag u snel en vakkundig helpen bij het leggen van de klinkers. Wilt u geen hulp van een stratenmaker, maar hebt u wel materiaal nodig voor de bestrating? Vraag dan via het webformulier naar de mogelijkheden.

Vergelijk stratenmakers uit Den Haag

Wilt u graag weten hoeveel het gaat kosten wanneer u uw oprit laat bestraten? Hebt u behoefte aan ondersteuning van een stratenmaker uit Den Haag? Ontvangt u graag een vrijblijvende prijsindicatie? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. De medewerkers van Stratenmaker Kwieq zorgen ervoor dat uw hulpvraag binnen 24 uur beantwoord wordt. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een stratenmaker.

Stratenmaker Den Haag
Bekijk werkgebied in Den Haag
 • Schildersbuurt-West
 • Wateringse Veld
 • Bezuidenhout
 • Leidschenveen
 • Transvaalkwartier
 • Ypenburg
 • Scheveningen
 • Bouwlust en Vrederust
 • Waldeck
 • Laakkwartier en Spoorwijk
 • Loosduinen
 • Bomen- en Bloemenbuurt
 • Morgenstond
 • Schildersbuurt
 • Den Haag-Centrum
 • Valkenboskwartier
 • Mariahoeve en Marlot
 • Rustenburg en Oostbroek
 • Leyenburg
 • Moerwijk

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.