Kracht Bestrating

Kracht Bestrating

Kracht Stratenmakers

★★★★★
Op basis van 48 beoordelingen

Kracht Bestrating is een ervaren bestratingbedrijf. Wij leveren zeer goede kwaliteit. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in:

 • Sierbestratingen
 • Onderhoud en aanleg van tuinen
 • Het ontwerpen hiervan

Meer bedrijven uit Den-haag

Stratenmaker Den Haag

Direct contact met een lokaal bedrijf!

Wie graag de tuin wil veranderen in een heerlijk terras, of wie de klinkers van de oprit graag wil vervangen, kan de hulp van een erkend stratenmaker goed gebruiken. Wij werken samen met een groot aantal stratenmakers uit de regio Den Haag die u allen snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Deze kunnen u onder andere helpen met het maken van een keuze uit het grote assortiment aan terrastegels en tuintegels, of de grond van de oprit voorbereiden op het leggen van de bestrating. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig enkele vrijblijvende offertes aan. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Bestrating aansluitend bij ieder budget

Regelmatig krijgen wij te horen dat men wacht met het bestraten van de tuin of het terras in verband met de verwachtte kosten. Het uitvoeren van een bestrating hoeft echter niet veel te kosten. U kunt bijvoorbeeld besparen door de aanbiedingen van menig stratenmaker uit Den Haag met elkaar te vergelijken. Daarnaast is het vaak een optie om een restpartij van klinkers of tegels op te kopen. Dit kant tot 50% schelen in de uiteindelijke investering. Bent u benieuwd naar de prijzen voor een bestrating naar uw wensen? Aarzel dan niet om enkele offertes aan te vragen via het webformulier.

Tuin bestraten

Het bestraten van de tuin kan op diverse manieren. Het is ten eerste een optei om een deel van de tuin om te toveren naar een terras. Dit betekent dat de bestrating enige tijd en kosten met zich mee zal brengen, doordat ook het groen verwijderd moet worden. Een tweede optie is om door de tuin enkele tuinpaadjes te leggen. Door de tuin op deze manier te bestraten zorgt u voor een veranderende aanblik, zonder dat dit heel hoge prijzen heeft.

bestrating Den Haag
Oprit bestraten Den Haag

Oprit

Een stratenmaker uit ons netwerk wordt in Den Haag het meeste ingezet voor de bestrating van opritten. Het bestraten van een oprit vereist enige handigheid en voorbereiding. Wij adviseren daarom ook altijd om gebruik te maken van de expertise van een erkend stratenmaker. Zo moet onder andere de oprit aflopen naar de straat vanwege een juiste afwatering en is het trillen van de grond tevens een vereiste. Onze professionals helpen u met alle plezier bij de bestrating van uw oprit of parkeerplaats.

Sierbestrating

Wie van plan is de sfeer van het terras te veranderen, of de tuin een andere uitstraling te geven, heeft de keuze uit een groot assortiment aan sierbestrating. Onder het begrip sierbestrating vallen feitelijk alle steensoorten die bijdragen aan de uitstraling van het erf. U kunt hierbij onder andere denken aan tuintegels en terrastegels, maar ook grind en kiezels vallen onder het begrip sierbestrating. Wilt u weten wat de prijzen worden voor de diverse soorten sierbestrating? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Terrastegels leggen

Terrassen kunnen dankzij de gekozen terrastegels enorm variëren in stijl en sfeer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met grote terrastegels in aardetinten en enkele beplanting een Mediterraans gevoel te creëren. Daarentegen kunt u door een assortiment aan wat kleinere stenen, met vele planten zorgen voor het design van een klassieke Engelse Manor tuin. Het leggen van terrastegels kunt u zelf doen, of hiervoor een stratenmaker uit Den Haag inschakelen. Onze stratenmakers zijn u met alle plezier van dienst, of voorzien u van deskundig advies.

Tuintegels leggen

Het leggen van tuintegels is evenals het plaatsen van terrastegels een eenvoudige klus. Eenvoudiger zelfs, omdat de ondergrond voor de tuintegels vaak niet hoeft te worden aangepast. De voorbereidende werkzaamheden zijn hierbij wel afhankelijk van uiteindelijke doel van het leggen van de tuintegels. Wilt u eenvoudig een paadje maken? Of wilt u graag in de tuin een afgesloten terrasje maken of een prieel plaatsen? Afhankelijk van het soort bestrating dat u wenst, zullen wij adviseren over de tuintegels die hier het beste bij passen.

Koppelstones Den Haag
Betonklinkers Den Haag

Soorten bestrating

Elke stratenmaker uit ons netwerk heeft vele soorten bestrating in zijn assoritment. Wij maken hierbij allereerst een onderscheid tussen stenen en tegels. Stenen zijn de vormen van bestrating waarmee een oprit of straat kan worden bestraat. Dit komt doordat stenen een groot gewicht kunnen dragen zonder beschadigd te raken. Tegels zijn meer geschikt voor het bestraten van terrassen en tuinen. Wilt u meer weten over de stenen of terrastegels uit ons assoritment? Vraag dan vandaag nog om meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Koppelstones

Koppelstones zijn een unieke steensoort, die in Den Haag nog niet veel bekendheid heeft. Koppelstones zijn kleine stenen, die een standaard afmeting hebben van 10x10x6 centimeter. Dit betekent dat u veel koppelstones nodig heeft om een oppervlak te bestraten. Om kosten te besparen is het een optie om koppelstones in restpartij op te kopen. Wij adviseren om hierbij te kiezen voor bonte stenen. Mochten er in de restpartij niet genoeg stenen zitten, dan loopt u geen risico op kleurverschil tussen de twee steenpartijen.

Waaltjes

Wie op zoek is naar een speciale klinkersoort, is wellicht geïnteresseerd in het aanschaffen van waaltjes. Waaltjes zijn elegante klinkers met een afmeting van 20×5 centimeter en een variërende hoogte tussen de 5 en 8 centimeter. Het voordeel van waaltjes is dat deze gemakkelijk en snel te leggen zijn door de gelijke afmeting. Daarnaast is het gemakkelijk om te bepalen hoeveel waaltjes u nodig heeft: wij gaan uit van ongeveer 100 waaltjes per vierkante meter. De waalformaten zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Klinkers

In Nederland zijn klinkers de meest gebruikte steensoort voor het bestraten van wegen en opritten. Klinkers zijn dan ook zeer goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar bij elke stratenmaker. Klinkers worden van twee materialen gemaakt: klei en beton. Beide variant hebben een lange levensduur en een uitstekende kwaliteit. Het verschil tussen kleiklinkers en betonklinkers zit onder andere in de bestendigheid tegen wortelgroei en het zorgen voor een goede afwatering. Wilt u klinkers bestellen? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

Vakkundig en scherp geprijsd

Wie terrastegels, tuintegels of klinkers bestelt bij één van onze professionals uit Den Haag, profiteert van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kan elke stratenmaker uit ons netwerk u snel en vakkundig van dienst zijn bij het bestraten van oprit of tuin, of het leggen van uw nieuwe terrasbetegeling. Wilt u graag zelf de bestrating uitvoeren, maar hebt u behoefte aan extra materiaal? Ook daarvoor kunnen wij wellicht een oplossing bieden. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van bestrating en bestraten: wij zullen er alles aan doen om uw vragen te beantwoorden en bieden u met alle plezier een vrijblijvende offerte aan.

Vergelijk stratenmakers uit Den Haag

Bent u op zoek naar een stratenmaker uit Den Haag die van dienst kan zijn bij het bestraten van uw oprit, of het leggen van tuintegels in uw achtertuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met menig erkend stratenmaker uit Den Haag die elk een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Wij garanderen bovendien dat wij aantrekkelijke tarieven bieden voor de geleverde diensten. Door uw wensen voor het bestraten en de hulp van een stratenmaker nauwkeurig aan te geven op het webformulier, kunnen wij u enkele offertes op maat toe sturen. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod.

Tuintegels leggen Den Haag
Stratenmaker Den Haag
Bekijk werkgebied in Den Haag
 • Bouwlust en Vrederust
 • Waldeck
 • Laakkwartier en Spoorwijk
 • Loosduinen
 • Bomen- en Bloemenbuurt
 • Morgenstond
 • Schildersbuurt
 • Den Haag-Centrum
 • Valkenboskwartier
 • Mariahoeve en Marlot
 • Rustenburg en Oostbroek
 • Leyenburg
 • Moerwijk
 • Schildersbuurt-West
 • Wateringse Veld
 • Bezuidenhout
 • Leidschenveen
 • Transvaalkwartier
 • Ypenburg
 • Scheveningen

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als stratenmaker op zoek naar nieuwe klanten? Kwieq biedt uitkomst tegen gunstige en heldere voorwaarden.